Trocal

Sisteme germane de tamplarie PVC
Prima pagina » Noutati
Noutati
De cate ori inovatia in domeniul profilelor creaza un produs mai bun, TROCAL este onorat sa ti-l prezinte, si iti propune cele mai avantajoase optiuni, in intampinare dorintelor tale.
Noutati

1. GreenLine - Materialul viitorului
Greenline
    Grupul Profine este singurul mare producator de profile ce utilizeaza un stabilizator chimic bazat pe o formula Calciu-Zinc ca standard pentru profilele din plastic, reusind pe toata durata procesului de productie sa elimine Plumbul.
    Dar GreenLine este mai mult decat un substitut. Produsele noastre inovatoare nu sunt bune doar din punct de vedere ecologic, ele sunt mult mai rezistente la actiunile factorilor externi, isi pastreaza pentru mai mult timp aspectul lucios si au proprietati de izolare termica pe care noi le consideram superlative. Acestea duc la un consum mai mic de energie si astfel contribuie direct la protejarea mediului. Acesta este motivul pentru care Profine a adaptat intrega productie pentru sistemul GreenLine preluand in acelasi timp rolul de lider pe piata profilelor PVC cat si responsabilitatea fata de natura si oameni in sensul respectarii constante a principiilor sale.
    Chiar in acest moment ne indreptam spre viitor prin folosirea unui stabilizator fara plumb...prin GreenLine revolutionam productia profilelor PVC.
Greenline ants

2. Trocal 88+ "Masura tuturor lucrurilor"
    In 1954 Trocal aduce in lume prima fereastra din PVC produsa in serie. In 1975 este prezentata pe piata prima fereastra de PVC cu garnitura coextrudata. In 1988 Trocal anunta patentarea primului profil reciclabil si primeste pentru aceasta distinctia "PRODUSUL ANULUI 1991". In 2008 Trocal lanseaza la expozitia Fensterbau/Frontale de la Nurnberg o noua generatie de profile "Trocal 88+" ce se evidentiaza prin adancimea constructiva de 88mm, reprezentand trecerea la o noua dimensiune in domeniul constructiilor.
Masura tuturor lucrurilor pentru adancimea constructiva
Tehnologie completa cu 6 camere, avand o adancimede 88mm atat in toc cat si in cercevea.
Masura tuturor lucrurilor pentru izolarea fonica
O excelenta izolare fonica datorita sistemului cu trei garnituri atat in toc cat si in cercevea
Masura tuturor lucrurilor in dezvoltarea sistemica
Trocal 88+ este un sistem complex, pe langa executia clasica se mai pot adauga si elemente vitrate de mari dimensiuni folosind placarea cu aluminiu AluFusion
Trocal 88+ Passive house Uf < 0,8 W/m2K

TROCAL 88+ pastreaza in continuare un standard pentru cerintele impuse de designul arhitectilor moderni de pretutindeni, proprietarilor de constructii care constientizeaza importanta esteticii si de exigentele viitorului, unde se asteapta performante tehnice de varf din partea ferestrelor

3. Certificat de calitate
Problema calitatii unei ferestre este discutabila atunci cand nu suntem corect si suficient informati. De aceea HT Troplast Romania S.R.L., reprezentanta in Romania a marcii TROCAL, a emis un certificat de calitate cu care fiecare beneficiar poate sa controleze corectitudinea executarii unei ferestre cu profile Trocal.

Informatiile cuprinse in acest certificat iti pot clarifica urmatoarele probleme referitoare la:
  1. Elemente de identificare a originii
  2. Elemente de identificare a seriilor de profile Trocal
  3. Elemente de control a calitatii executiei
  4. Condensul pe tamplarie
  5. Intretinerea periodica si garantie
  6. Reclamatii
  7. Agrementari tehnice
Acest certificat de calitate este inseriat, filigranat si emis numai de catre HT Troplast Romania S.R.L.
 
Alege sistemul care ti se potriveste
Trocal iti personalizeaza casa.
Configureaza-ti profilul si vei obtine ceea ce ti se potriveste.Gaseste cel mai apropiat dealerContacteaza-ne
Trocal tine cont de parerea ta.
Spunandu-ti parerea ne ajuti sa-ti oferim cele mai bune produse si servicii.

©2014 Profine Romania srl. Toate drepturile rezervate