Trocal

Sisteme germane de tamplarie PVC
Prima pagina » Despre companie
Despre companie
Profine Romania SRL este reprezentanta in Romania a firmei Profine GmbH din Germania si este in prezent pe primul loc in lume ca volum de piata detinut in domeniul sistemelor de tamplarie PVC.

Dupa cum cunoasteti, Profine GmbH ( fosta HT Troplast AG ) din Germania detine marcile de sisteme PVC Trocal si este, de asemenea, proprietarul societatilor Kömmerling GmbH si KBE Kunstoffenstersysteme GmbH, toate acestea cu conduceri si organizari diferite.

Incepand cu septembrie 2003 a fost infiintata societatea comerciala Profine GmbH, cu acelasi sediu ca si HT Troplast AG si proprietatea 100% a acesteia. HT Troplast AG a pastrat celelalte produse, in afara celor pentru tamplarie PVC (Trocellen, Dynos, Trosifol etc.).

Profine GmbH are ca obiect de activitate producerea si comercializarea de sisteme PVC pentru usi si ferestre si este proprietarul marcilor Trocal, Kömmerling si KBE.

Profine GmbH a fost infiintata pentru o mai buna si eficienta conducere, organizare si gestionare a productiei si comercializarii profilelor si accesoriilor celor 4 marci.


Despre companie


La TROCAL prioritate inseamna CALITATE. profilele Trocal ajung in productie numai daca acestea corespund normelor de calitate prestabilite. Atat profilele cat si elementele de tamplarie finita sunt supuse sistematic la diferite incercari. HT Troplast AG are sediul central in Troisdorf (regiunea Bonn - Köln), este parte a concernului Rutgers AG si este prezenta cu produsele sale in Europa, Asia, America de Sud, America de Nord si in afara sistemelor de tamplarie PVC producand si alte materiale sintetice, cu multe dintre acestea dominand deasemenea piata mondiala (Trosifol, Trocellen, Trolit, Dynos, Sika Trocal).

HT Troplast este prezenta cu sistemele Trocal in Romania din 1997, la inceput la nivel de reprezentanta, iar in aprilie 1999 s-a infiintat filiala Profine Romania S.R.L ( fosta HT Troplast Romania S.R.L.) cu depozit si asistenta tehnica permanenta.

HT Troplast Romania S.R.L. a fost infiintata ca sprijin pentru reteaua de producatori de tamplarie PVC Trocal deja existenta in acel moment, retea intr-o continua dezvoltare ca dovada a unei largi oferte in topul calitatii, a unui service impecabil si a garantiei pe care o poate oferi numai un partener puternic.

In domeniul materialelor de constructie Trocal este un nume care a facut istorie:
 • 1954 - prima fereastra de PVC din lume produsa in serie;
 • 1967 - primul sistem de profile multicamerale destinate tamplariei PVC;
 • 1975 - primele profile colorate prin coextrudare cu acryl , in prezent existand deja 28 de culori diferite;
 • 1997 - primul sistem propriu de sere (Wintergarten), cu multiple variante de forr si ventilare;
 • 1990 - primul sistem de legatura de colt a foilor de usa, realizare revolutionara pentru rezistenta si fiabilitatea usilor;
 • 1992 - sistemul Trocal Confort, dovada a puterii de adaptare la cerintele pietii;
 • 1998 - protectie termica a fost sporita prin cele 4 camere ale profilelor Trocal;
 • 1999 - profile pentru cuplare multicamerale;
 • 2000 - primul sistem din lume de tamplarie de plastic, dar fara PVC, ca alternativa ecologica la obiectivele unde nu se permite folosirea materialelor care contin clor;
 • 2000 - profile cu 3 camere pentru usi principale;
 • 2000 - profile cu 5 camere, pentru o protectie termica de exceptie;
 • 2002 - profile de 5 camere placate cu aluminiu, TROCAL AluClip.
 • 2003 - inceputul unei generatii noi de sisteme de profile TROCAL InnoNova_70.
 • 2004 - TROCAL InnoVisionen a fost prezentat prima oara marelui public cu ocazia Targului Nurnberg 2004 si reprezinta piatra de temelie a activitatii viitoare.
 • 2006 - Alufusion imbinarea unica dintre aluminiu si PVC ce combina avantajele ambelelor materiale.
 • 2008 - Trocal lanseaza la expozitia Fensterbau/Frontale de la Nürnberg o noua generatie de profile PVC "Trocal 88 +" ce se evidentieaza prin adancimea constructiva de 88mm reprezentand trecerea la o noua dimensiune in domeniul contructiilor.
 
Alege sistemul care ti se potriveste
Trocal iti personalizeaza casa.
Configureaza-ti profilul si vei obtine ceea ce ti se potriveste.Gaseste cel mai apropiat dealerContacteaza-ne
Trocal tine cont de parerea ta.
Spunandu-ti parerea ne ajuti sa-ti oferim cele mai bune produse si servicii.

©2014 Profine Romania srl. Toate drepturile rezervate 
...